Rimboportalen

Rimbobygdens Företagarförening

Gå med i vårt nätverk av företagare i Rimbobygden. Vårt mål är att skapa ett blomstrande företagsliv där man kan mötas, skapa kontakter och hjälpa varandra med tjänster!

Om oss:

Rimbobygdens Företagarförening har tidigare verkat som Företagarna i Sjuhundrabygden, under 2017 drog vi oss ur Företagarna Sverige samt bytte namn till nuvarande namn Rimbobygdens Företagarförening.

Detta p.g.a. sviktande medlemsantal och dyra medlemsavgifter.

Vi vill nu välkomna alla företagare (nya som gamla) till föreningen i Rimbo med omnejd. Föreningen är en ideell företagarpolitisk förening och ska inom sitt geografiska område, Rimbo med omnejd, verka för utveckling av företagarklimat och näringsliv för företagare i regionen.

Rimbo köpmannakår är en egen förening men är representerade i styrelsen i Rimbobygdens Företagarförening, där vi samarbetar med varandra.

Vi har även representanter i Samrådsgruppen som driver våra frågor (Rondeller/Väg 77/Väg 280/Detaljplaner/Bostäder/Centrumutveckling/Utveckling industri/Trygghet m.m..) gentemot Norrtälje kommuns politiker.

Covid-19:

P,.g.a. rådande omständigheter kan vi inte ha några större sammankomster men hoppas att nuvarande restriktioner kommer att lätta under våren och att vi då kan ha stormöte i våran nybyggda kulturscen vid Bålbroskolan. Vi kommer att under våren göra en web-presentation av Företagarföreningens projektgrupp ”Rimbo Portalen” där ni alla kommer att bli inbjudna för vidare info. Medlemsavgiften för 2021 är 200 kr Köpmannaföreningens medlemmar betalar 100 kr (Ni som redan är med i köpmannaföreningen behöver inte göra någonting, utan er medlemsavgift är redan betald via köpmannaföreningen)

Styrelse:

Ulf Pettersson – Ordförande

Jörgen Larsson – Kassör

Catharina Tenggren – Sekreterare

Åke Svensk
Martin Hagman
Göran Tenggren
Peter Grafström
Jan-Erik Rosén

Vid frågor ring: Ulf 070-853 10 92 eller Jörgen 070-674 63 20.

Maila ditt namn och adress till glb2@telia.com samt sätt in 200 kr på Bankgiro 414-7716. Eller fyll i vårt formulär här.

Vi ser fram emot att ha Er som medlem Rimbobygdens Företagarförening!

”Tillsammans är vi starka”

För Styrelsemedlemmar: